Barça Ösztöndíj Program

mert több, mint egy klub

A Barca Academy Hungary felelősségteljes intézményként gondol azokra a gyermekekre, akiknek a családi körülményei nehezen, vagy egyáltalán nem teszik lehetővé, hogy a képzési programunkban részt vehessenek. Éppen ezért esélyt szeretnénk adni a kiemelkedően tehetséges gyerekeknek arra, hogy az FC Barcelona képzési metodikája alapján tanulhassák a futballt Budapesten!

BARCA ÖSZTÖNDÍJ PROGRAM - mert több, mint egy klub

Támogatási programunk két részből áll

1. Kedvezményes felvételi eljárás

Olyan szülők/gondviselők jelentkezését várjuk, akik hivatalos iratok beküldésével igazolják jogosultságukat a kedvezményes felvételi eljárásban való részvételre (300 Ft regisztrációs díj befizetése ellenében). Felhívjuk figyelmüket, hogy a kedvezményes felvételi eljárásra csak és kizárólag ezen a felületen lehet jelentkezni.

A csatolandó, kötelező okiratok a következők:

- A jelentkezés napján hatályos önkormányzati igazolás arról, hogy a gyermek rendszeres gyermekvédelmi segélyben részesül.
- Az állami/önkormányzati nevelőotthonokban élő gyermek esetében az intézmény vezetőjének pecsétes, aláírt igazoló levele szükséges.

A felvételi eljáráson a regisztráltak teljes joggal és megkülönböztetés nélkül vesznek részt a jelentkező által – a honlapunkon hamarosan elérhető felvételi naptárban - kiválasztott korosztályos időpontban.

2. Ingyenes képzési program

A kedvezményes felvételi eljáráson résztvevők közül az akadémiára felvételt nyerő, korosztályonkénti 3 legjobb eredményt elérő gyermeket ingyenes képzésben részesítjük minimum egy éven át. Amennyiben tehetsége, szorgalma, teljesítménye alapján nem merül fel a gyermekkel kapcsolatban probléma, úgy a státusza további egy évre meghosszabbodik.

A jelentkezés menete:

A jelentkezési űrlap kitöltésével és a kötelező csatolmány beküldésével lehetőség nyílik az Akadémiára történő regisztrációra. A regisztráció díja 300 Ft, mely a felvételi eljáráson való részvételre jogosít. A felvételi eljárás várható időpontja: 2019. július 1. és július 31. között lesz Budapesten.

- Amennyiben a gyermek az Ön döntése alapján a regisztrációs-, a felvételi-, vagy a beiratkozási szakasz bármelyikében visszalép, úgy nem áll módunkban a befizetett összeget visszafizetni.

Regisztrációs időszak: 2019. június 15. – 2019. július 20. között

A regisztrációs szabályzat elolvasása és elfogadása után honlapunkon keresztül küldje be az űrlapot a JELENTKEZEM gomb megnyomásával.

A jelentkezést követően, kap egy visszaigazoló e-mailt, amely tartalmazza a regisztrációs kódot, valamint a regisztrációs díj befizetéséhez szükséges adatokat.

A befizetést és az adatfeldolgozást követően stábunk értesítő e-mailt küld a jelentkező részére a felvételi időpontjára vonatkozóan.

Barça Ösztöndíj Program
Jelentkezés
Szülő/gondviselő adatai
Kérjük, adja meg a nevét!

Kérjük, adja meg a helyes e-mail címét!

Kérjük, adja meg telefonszámát!

Kérjük, adja meg az irányítószámát!

Kérjük, adja meg a várost!

Kérjük, adja meg a címét!

Gyermek adatai
Kérjük, adja meg gyermeke vezetéknevét!

Kérjük, adja meg gyermeke keresztnevét!

Kérjük, válasszon!

Születési dátum
.. Kérjük, válasszon születési dátumot!

Jelenleg, vagy korábban igazolt labdarúgó?
Kérjük, válasszon!

Csatolandó okirat
Kérjük, töltse fel a dokumentumot!

- A jelentkezés napján hatályos önkormányzati igazolás arról, hogy a gyermek rendszeres gyermekvédelmi segélyben részesül.
- Az állami/önkormányzati nevelőotthonokban élő gyermek esetében az intézmény vezetőjének pecsétes, aláírt igazoló levele szükséges.

Kérjük, fogadja el az Adatkezelési tájékoztatót!

Kérjük, jelölje be, hogy elolvasta és elfogadja a Regisztrációs szabályzatot!

Kérjük, töltse ki a mezőt!

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Weboldal: incluDesign.hu

Search