Hírek

Szép helytállás a klub történelmének második világbajnokságán

Április 6-án, csütörtökön véget ért a 10. Barca Academy World Cup. A Barca Academy Hungary számára ez volt a második világbajnokság, amelyen csapatokat tudott indítani, és mindegyik együttese szépen helytállt. A legszebb sikert a 2012-es születésűek érték el, akik az egy évvel idősebbek között is bejutottak a világ nyolc legjobb csapata közé!

Az U12-es Grana csapatunk kedd este büntetőpárbajban továbbjutott a nyolcaddöntőből, ezzel minden előzetes várakozást felülmúlt, hiszen Jordi Amorós legénysége az egy évvel idősebbek között szerepelt. A mieink a négy közé jutásért a japán Jokohama ellen léptek pályára, ellenfelünk pedig jobbnak bizonyult. A rendkívül sportszerű játékosaik a meccset követően vígasztalták a mieinket, majd egy közös fotóra (feljebb) is összeálltak! Csapatunk ezt követően az alsó ágon a Barcelona Granával került össze, amely 3–1-re legyőzte a mieinket. A 7. helyért a Fukuokával csaptunk össze, egy nagyon izgalmas mérkőzésen 2–2 született, a büntetőpárbajban pedig ezúttal ellenfelünk volt sikeresebb. A nyolcadik helyre azonban így is nagyon büszkék lehetünk!

U12-es Blau csapatunk remek eredményeket ért el szerdán. Előbb az Istanbul Blaut győzte le 3–2-re, majd a Franca Granát 1–0-ra. Az utolsó találkozójukon a másik francia ellenfél (Blau) ellen büntetőkkel maradtak alul a mieink, így végül a 18. helyen zártak. 

U14-es Blau együttesünk is pályára lépett a korosztályos Franca Blau ellen, és nyert is 1–0-ra (ITT visszanézhető), majd a New York Grana ellen is ilyen különbséggel győzött Mór Ottó együttese, amelynek még csütörtökre is maradt egy találkozója, amit 2–0-ra megnyert a Varsó Grana ellen, így a 17. pozícióban végzett. Másik U14-es csapatunk, a Grana szerdán elvesztette mindkét találkozóját, így a 24. lett. 

U10-eseink szerdai mérlege egy-egy vereség (Hirosima) és győzelem (Varsó Grana) volt, csütörtökön pedig a Carolinas ellen lépett pályára Keveházy Balázs együttese. A rendes játékidős 2–2 után büntetőkkel nyerni tudott ezen a találkozón, így a 13. lett. 

Minden csapatunk szépen helytállt tehát az igen erős mezőnyben, így nemcsak élményekkel, sikerekkel is utazhatnak haza ma este Budapestre.   

 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search