Hírek

Folytatódtak a felkészülési mérkőzések

Hétköznap és hétévégén is számos mérkőzést játszottak le labdarúgóink. Még számos szituációban meglátszik az év eleji forma, de ez az idő előrahaladtával szépen javulni fog. A szakmai stáb összességében elégedett és úgy gondolják, hogy mérkőzésről-mérkőzésre javul a gyerekek formája és látszik, hogy téli szünetben sem hanyagolták el magukat.

Barca 2008 - Ajka 2008         9:0

Edzői értékelés: "Mi domunáltunk a mérkőzésen az elejétől kezdve, egészen a végső 3-as sípszóig. Mind labdával, mind labda nélkül a gyerekek nagyon jól mozogtak, segítették egymást. Nagyon sok esetben és jól találtuk meg labdával a támadó játékosainkat és magabiztosak voltunk az ellenfél kapuja előtt. A második félidőben változtattunk a taktikán, több helyet hagytunk a középpályán és a pályát széltében próbáltuk meg kihasználni. Nagyon is jól. Megérdemeletük a győzelmet, de ami még ennél is fontosabb, az a gyerekek által játszott lenyűgöző futball volt."

 

Barca 2006 - Ajka            4:0

Edzői értékelés: "Az egész mérkőzésen domináltunk, sok mindenben fejlődtünk az előző mérkőzés óta. Egy nagyon jó első félidő után, egy kevésbé jó második félidőt játszottunk."

 

FTC - Barca 2013            12:10

Edzői értékelés: "Összességében 3 félidőt játszottunk. Az első két játékrészben kontrolláltuk a játékot, próbáltuk a labdát mindig az ellenfél térfelén visszaszerezni és ezáltal helyzeteket kidolgozni. A Fradi ezáltal számost veszélyes kontratámadást tudott vezetni. Az utolsó harmadban egy teljesen új csapattal játszottak ellenünk, akik fizikailag feleénk nőttek, így alakult ki a végeredmény."

Barca 2008 - SZAC U14        3:2

Edzői értékelés: "Ezután a hosszú hét után nagyon fáradtak voltunk az első 25 percben. Pontatlan passzok és helytelen mozgások jellemezték a játékunkat és egyéni hibából kaptunk egy gólt is. 25 perc elteltével elkezdtünk dominálni és szinte folyamatosan az ellenfél térfelén folyt a játék. A labdabirtoklás, mozgások mennyisége tekintetben jobban voltunk az ellenfélnél, több helyzetet is dolgozunk ki (kihagytunk egy büntetőt is). A második félidőben folytattuk a jó játékunkat és még a tempót is fokozni tudtuk labda nélkül. A második félidőben 3 gólt szereztük, 2 találatot ebből nagyon szép támadás építéssel és labdabirkotlással értünk el. Nagyon elégedett vagyok a csapatom által nyújtott teljesítménnyel, leszámítva az első 25 percet."

 

Barca 2010 - Ajka 2010       15:8

Edzői értékelés: "3x25 percet játszottunk összesen. Az ellenfél térfelén elveszített labdákból kaptuk a gólok zömét, ezért a kontratámadásokra a jövőben figyelnünk kell. Fizikailag nagyobbak és erősebbek voltak, de ennek ellenére ugyanazt a játékot játszottuk, amit labdarúgásnak hívnak. Számos olyan momentumot láttam, amit a tavaszi szezonben nem. Ennek nagyon örülök és büszke vagyok a srácokra."

 

Barca 2007 - ESMTK            11:0

Edzői értékelés: "Mint ahogy az eredmeny is tükrözi, a mérkőzés nagy részében mi domináltunk. A helyzetkihasználás terén tovabb kell fejlődnünk, valamint a játékunkat gyorsítanunk kell. Az idény eleji forma még egy kicsit érződik a gyerekeken." 

 

Barca 2011 - FTC                  3:13

Edzői értékelés: " Amíg erővel bírtuk, addig a 3x25 perc játékból erővel egyenlő partnerei voltunk az ellenfélek. Megpróbáltuk az edzéseken tanult dolgokat alkalmazni. Voltak hátulról felépített tetszetős támadások, vagy az ellenfél térfelén labdát szerezve, letámadást alkalmazva kialakított helyzetek. Az elkövetkezendő hetekben előrelépést szeretnék látni védekezésben, valamint labdanélküli mozgás terén, ha mi birtokoljuk a labdát."

 

FTC - Barca 2012                 11:18

Edzői értékelés: 4x20 percet játszottunk. Egy nagyon jó mérkőzésen vagyunk túl. Egy nagyon jó együttes ellen játszottunk, akik ellen nagyon jól tudtuk játszatni a játékunkat és kihasználni az előnyeinket. Nagyon hatékonyak voltunk az ellenfél kapuelőterében. A visszarendeződést tekintve még mindig vannak problémáink, de ez is egy tökéletes alkalom volt arra, hogy ezt gyakoroljuk. Nagyon büszke vagyok a játékosaimra."

 

Barca 2009 - Ajka            12:0

Edzői értékelés: "Összességében 80 percet játszottunk. Végig kontrolláltuk a mérkőzést és rengeteg labdát szereztünk. Próbáltunk folyamatosan alkalmazkodni az ellenfél által választott takikához és igyekeztünk feltörni a védelmüket. Ez teljes mértékben sikerült is, a játékosok megfogadták és meg is tdták valósítani az edzői utasításokat. Ami biztos, hogy erre a szezonra az összes kapufáinkat ellőtük...ezen a mérkőzésen volt 16 db. :)"

 

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search