Hírek

Felkészülési mérkőzések - mozgalmas hétvégén vagyunk túl

Elkezdődött a felkészülési mérkőzések időszaka és ez azt jelentette, hogy az elmúlt hétévége a srácoknak nagyon mozgalmasan telt. Ez az időszak arról szól, hogy ismét formába lendüljenek a fiatalok és a szezont a lehető legjobb formában tudják folytatni.

Barca 2009 - Vasas Kubala Akadémia 2:6

Edzői értékelés: "Összességében azt lehet mondani, hogy a Vasas Kubala Akadémia volt a dominánsabb csapat. Az eredményi is ezt tükrözi. A jövőt tekintve fontos számunkra, hogy fejlesszük a pályán való helyezkedésünket, a védőink és támadóink közötti kapcsolatot és több segítséget kell tudni adni a labdát birtokló játékostársasunknak."

Főnix - Barca 2006 7:1

Edzői értékelés: "Egy kiemelkedően jó csapat ellen játszottunk, akik ellen számos hibát vétettünk és ennek okán a különbség igen sok lett. Ez a mérkőzés tökéletesen jó volt arra, hogy megtapasztaljuk milyen területeken kell még fejlődnünk. Egy nagyon jó tanuló mérkőzés volt."

Barca 2008 - Vasas 

Edzői Értékelés: "Összességében jól játszottunk. Az első félidőben igaz a Vasas csapata birtokolta többet a labdát, de a félidő során felvettük velük a versenyt. Könnyedén játszottunk, sok egyérintővel, rengeteg mozgással és nagyon jó kontratámadásokat vezettünk.  A második félidőben sokkal jobban dominált az ellenfél, de összességében tényleg azt tudom mondani, hogy jól játszottunk."

II. Kerület UFC - Barca 2007 5:2

Edzői értékelés: "Az eredmény nem tükrözi a játék képét. Bár rettentő sok hibával játszottunk, amelyet az ellenfél minden esetben könyörtelenül kihasznált , de a mérkőzés nagy részében csapatunk dominált, valamint számtalan helyzetet alakitottunk ki, amelyeket különböző hibák miatt nem sikerült kihasználni."

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search