Hírek

Kezdünk!

Milyen játékosokat keresünk?

Sokan felteszik ezt a kérdést nekünk, amire őszintén válaszoljuk, hogy mi azokat fogadjuk szeretettel, akik nálunk szeretnének megtanulni futballozni. Teljesen természetes, hogy egy induló akadémiához gyerekeket toborzunk, de onnantól kezdve, hogy lezárul a felvételi folyamat, csak az és azok számítanak, akiket ránk bíztak a szüleik! Csak az számít, hogy a hozzánk bekerülő gyerekek jobbak legyenek majd, amikor tőlünk elmennek!

Várjuk a korosztályok legjobbjait, mert megérdemlik, hogy olyan hátterű, gondolkodásmódú, nevelő közegbe kerüljenek, amely elősegíti nemzetközi álmaik megvalósulását!

Várjuk azokat a gyerekeket, akik imádnak focizni, szorgalmasak és többé szeretnének válni szakmailag, emberileg egyaránt.

Várjuk a kisebb korosztályokban azokat a gyerekeket, akik most kapcsolódnának be a labdarúgás csodás világába.

A képességeket felmérjük és természetesen a gyerekek fejlesztése is differenciáltan fog történni, a versenyeztetésük pedig hétről-hétre a világhírű nemzetközi tornákon, nemzetközi edzőmérkőzéseken, hazai bajnoki sorozatokban, kupákon és a rendkívül fejlesztő saját bajnokságunkban zajlik majd!

A kiválasztók július 2-án kedden indulnak, az első héten (kedden, szerdán és csütörtökön) a Fáy u. Mészöly Kálmán pályáján leszünk! A végső regisztrációs határidő: július 20.

© 2019 Barca Academy Hungary. All Rights Reserved. | Website: incluDesign.hu

Search